Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Vanwege COVID-19 heeft Kamera-Express minder voorraad en daarom alle URL's van Cameradeals naar hun website geblokkeerd.
We laten prijzen, knoppen en links naar hen staan omdat we verwachten dat ze snel weer actief zijn. Dank voor het begrip!

Gelekte DJI Mavic Air 2 drone foto’s en eigenschappen

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Alle drone liefhebbers opgelet: er komt hoogstwaarschijnlijk een DJI Mavic Air 2. Grootste verschillen zijn het iets grotere formaat dan zijn voorganger, 360 graden obstakel detectie en verbeterde 4K film. 

De Mavic Air fans hebben even moeten wachten, maar het zou in april al kunnen gebeuren dat je met een nieuwe drone vliegt, dat zegt de doorgaans goed geïnformeerde website PhotoRumors. Het voordeel aan de DJI Mavic Air is dat deze lekker klein is en daarom makkelijk mee te nemen. De Mavic Air 2 is waarschijnlijk een stukje groter en daardoor ook sterker en robuuster. Die laatste twee zijn natuurlijk een voordeel, maar de drone gaat ook meer ruimte in beslag nemen. De Air 2 zou meer gaan lijken op de Mavic 2 Pro.

Gimbal en camera

De Mavic Air 2 krijgt een 3-assige camera gimbal waar géén 1 inch sensor in zit zoals wel het geval is bij de Mavic 2 Pro. Maar, de 4K film zou evengoed moeten zijn als de DJI Mavic Zoom en misschien wel een beetje beter. Uiteraard heb je geen mogelijkheid om te in te zoomen. De video wordt beter omdat er minder compressie plaatsvind en je daardoor een groter dynamisch bereik hebt.

Overige DJI Mavic Air 2 eigenschappen

De originele DJI Mavic Air beschikt over functies als 32MP panorama;s, HDR foto;s, QuickShots, ActiveTrack en gebaren controle en het is bijna zeker dat al deze functies er weer op zitten met een aantal verbeteringen. De kans is zeer groot dat de drone 360 graden object detectie heeft met ADS-B In functionaliteiten. Dat zou betekenen dat dit de aller veiligste DJI drone ooit wordt.

Langer vliegen

Er wordt een hoop volledig vernieuwd in de nieuwe drone. Zo komen er nieuwe motoren, propellers en waarschijnlijk een nieuwe accu, die er voor zorgt dat je tot 30 minuten kan vliegen.

De beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Air

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0