Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Vanwege COVID-19 heeft Kamera-Express minder voorraad en daarom alle URL's van Cameradeals naar hun website geblokkeerd.
We laten prijzen, knoppen en links naar hen staan omdat we verwachten dat ze snel weer actief zijn. Dank voor het begrip!

De NASA Curiosity neemt een 1.8 miljard megapixel panorama op Mars

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Bijgewerkt op

De Curiosity rover die een paar jaar geleden naar planeet Mars is gestuurd door NASA heeft een 1.8 miljard megapixel 360 graden foto genomen. Het duurde 6,5 uur en de panorama bestaat uit ongeveer 1200 foto’s!

Gebruik de navigatie om in te zoomen op de foto:

De foto is genomen tussen 24 november en 1 december 2019 waarbij de rover een telefoto lens gebruikte die op de Mast Camera (“Mastcam”) zat bevestigd. Naast de 1.8 miljard megapixel foto heeft de rover ook een 650 miljoen megapixel foto genomen met een medium-hoek. Dit is waarom je ook de rover zelf op de foto ziet staan.

Bekijk de video die uitlegt wat er op de foto te zien is

Om er voor te zorgen dat de foto’s allemaal hetzelfde zijn belicht werden er alleen foto’s gemaakt tussen 12 en 2 uur ’s middags. In totaal duurde het 4 dagen om alle foto’s te maken.

Wil je de foto downloaden? Dat kan via deze link (2.3 GB!)

Je kan de foto ook bekijken in de 360 graden video:

Zelf panorama’s maken?

Wil je zelf panorama’s maken, bekijk dan de GoPro Max. Een 16.6 megapixel 360 graden camera.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0