Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Vanwege COVID-19 heeft Kamera-Express minder voorraad en daarom alle URL's van Cameradeals naar hun website geblokkeerd.
We laten prijzen, knoppen en links naar hen staan omdat we verwachten dat ze snel weer actief zijn. Dank voor het begrip!

De Fujifilm 50mm f/1 is de snelste AF lens en bijna te koop!

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Fujifilm heeft het prototype voor hun 50mm f/1 lens laten zien en daarmee komen ze met een primeur. Het wordt namelijk de snelste lens (een lens met extreem open diafragme) ter wereld met autofocus. 

De 50mm f/1 wordt beschikbaar voor de X-lijn van hun camera’s en zal dit jaar nog uitkomen. Gelukkig is dit niet het enige, want ook de GF 30mm f/3.5 r WR en de GF80mm f/1.7 R WR komen er dit jaar aan samen met de nieuwe camera modellen GFX50r en GFX50s.

Bekijk ook: de beste systeem camera van dit moment

Fujifilm XF50 f1 lens-cameradeals.be 3

Credit: DigitalCameraWorld

Fujifilm XF50 f1 lens-cameradeals.be 4

Credit: DigitalCameraWorld

Bekijk ook: de beste systeem camera onder  €500 van dit moment

De XF50mm f/1 WR werd in september 2019 al aangekondigd als een concept lens, waarbij hij het originele idee van de 35mm f/1.0 verving. De 35mm zou de groot worden, maar het is Fujifilm alsnog gelukt om de 50mm eruit te stampen.

Opbouw van de lens

De lens bestaat uit acht elementen in de voorste groep, waarvan twee ED-lenzen zijn. Verder zijn er 5 elementen in de achterste focus groep. De lens heeft een filter grootte van 77mm. De totale focale lengte van de lens is 75mm en het lijkt daarmee een lens te worden zich heel geschikt is voor portretfotografen of een fotograaf die echt het uiterste uit een donkere situatie wil halen. Hoewel je dan beter een lichtsterke camera als de Panasonic GH5s of Sony A7s II kan gebruiken.

Fujifilm XF50 f1 lens-cameradeals.be 2

Credit: DigitalCameraWorld

Hoe duur de nieuwe lens wordt is nog niet bekend.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Tags:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0