Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Vanwege COVID-19 heeft Kamera-Express minder voorraad en daarom alle URL's van Cameradeals naar hun website geblokkeerd.
We laten prijzen, knoppen en links naar hen staan omdat we verwachten dat ze snel weer actief zijn. Dank voor het begrip!

Fujifilm X-T4: wat er bekend is tot nu toe (update)

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Bijgewerkt op

Update - 2020.02.11De Fujifilm X-T4 wordt officieel aangekondigd op 26 februari 2020 en hoewel het nog steeds gissen is, lijken de meeste geruchten te kloppen. Zo zal de camera inderdaad 6K film afleveren met 60 frames per seconde op 10-bit intern. De body wordt een klein stukje dikker dan zijn voorganger en de in-body 5-assige stabilisatie gaat er ook komen.

Het gerucht over de nieuwe X-T4 gaat al een tijdje rond, maar dat er een nieuwe versie komt is nu wel zeker. De X-T3 is pas 18 maanden oud, maar toch denkt Fujifilm dat het tijd is voor een nieuw APS-C vlaggenschip. Nieuwe features zullen waarschijnlijk de in-body stabilisatie en een nieuwe viewfinder zijn die we ook op de X-H1 vinden.

Bekijk ook: de beste systeemcamera van 2020

Fujifilm-X-T4-systeemcamera-cameradeals.be

Voor nu lijkt het erop dat de Fujifilm X-T4 wordt aangekondigd op 4 februari 2020 en aan het begin van maart al op de planken ligt. Er zijn twee Fujifilm camera’s geregistreerd om certificaten te krijgen en dat gebeurd doorgaans alleen net vóór een camera release. Naast de X-T4 zouden ook een nieuwe X100V en X-T200 kunnen worden aangekondigd.

Prijs

De prijs is nog niet bekend, maar als je kijkt naar de voorgangers kan je wel een gok wagen. De Fujifilm X-T3 kostte tijden de release zo’n €1450, maar de X-T4 heeft een aantal nieuwe functies zoals IBIS en een verbeterde elektronische viewfinder. Het is dus waarschijnlijk dat de prijs dichter bij die van de X-H1 ligt: €1750.

Fujifilm-X-T4-systeemcamera-cameradeals.be

Verbeterde videokwaliteit

Het schieten van 4K in 60fps is anno 2020 niet meer genoeg en daarom komt Fujifilm waarschijnlijk met de mogelijkheid om te filmen in 6K/60P. Dit zijn uiteraard mooie vooruitzichten voor filmmakers die én haarscherp beeld willen én een kleine vertraging. Draai dit op snelle kaarten met een 1o-bit kleurdiepte en je krijgt wellicht een nieuwe camera die wordt gecertificeerd voor Netflix producties. Ook een kantelbaar scherm zou een zeer welkome toevoeging zijn.

Fujifilm-X-T4-systeemcamera-cameradeals.be

Een nieuwe accu

Als dit klopt, dan is het de eerste keer sinds de X-Pro1 (2012) dat er een nieuwe batterij wordt uitgebracht. Hierbij ga je natuurlijk uit van een accu die langer meegaat en wellicht meer kan capaciteit heeft.

Fujifilm-X-T4-systeemcamera-cameradeals.be

In februari weten we waarschijnlijk meer, al de camera officieel wordt aangekondigd als de ‘nieuwe X-T4’ of wellicht onder een andere naam.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Je vindt deze in ons camera overzicht Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0