Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Vanwege COVID-19 heeft Kamera-Express minder voorraad en daarom alle URL's van Cameradeals naar hun website geblokkeerd.
We laten prijzen, knoppen en links naar hen staan omdat we verwachten dat ze snel weer actief zijn. Dank voor het begrip!

Nieuwe Panasonic GX10 te koop in de eerste helft van 2020

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Bijgewerkt op

Panasonic fans kunnen enthousiast worden, want de GX9 krijgt een opvolger: de GX10. Deze kleine systeemcamera zit vol krachtige features en zou zo maar eens een van de betere camera’s  van dit jaar kunnen gaan worden.

De GX9 had al mooie eigenschappen als een 20.3 mp sensor, 4K film en 5-assige optische beeldstabilisatie. De camera heeft ook een 3 inch kantelbaar touchscreen, wifi en bluetooth. Tot nu is er nog niet veel info over de GX10 maar de geruchten website 43 Rumors meld dat de GX10 wel een microfoon aansluiting heeft, maar geen koptelefoon aansluiting. Dat is goed nieuws, want het ontbrak de GX9 aan aansluitingen.

Het niet hebben van een koptelefoon aansluiting is ook een groot gemis. De meer serieuze videografen zullen namelijk waarschijnlijk voorbij gaan aan deze kleine systeemcamera vanwege het ontbreken van de koptelefoon aansluiting. Het lijkt erop dat de filmmakers het bij de GH5s moeten houden. Deze camera is in de eerste plaats gebouwd voor cinematografie en dan pas voor fotografie.

Maar, de GX10 is waarschijnlijk wel een geweldige vlog camera die je gemakkelijk in je broekzak steekt. We zijn benieuwd naar meer details over de GX10. Uiteraard vind je die hier wanneer ze bekend zijn!

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Je vindt deze in ons camera overzicht Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0