Over CameraDeals

Het ontstaan van CameraDeals

Het is 2010 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Production opzet. De laatste 10 jaar ben ik actief is in de wereld van videografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen reis ik de wereld rond en heb ik vele camera’s versleten, gehuurd, gekocht en uitgeprobeerd. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s verschaft. Het is voor mij belangrijk dat je op de website niet alleen prijzen vergelijkt en een goede deal vindt, maar ook dat de website vol staat met aanvullende artikelen over fotografie, videografie, cameranieuws en tricks & tips. Ik zag veel vergelijking website’s die één van deze elementen hebben, maar nog geen goede combinatie en zéker geen website die naast de Nederlandse markt óók de Belgische markt bediend.

yoreh-van-cameradeals-be

Yoreh van CameraDeals.be door Niall McKeever

Hoe de website werkt

De basis van deze website is het mogelijk maken van camera en prijzen vergelijken. De website werkt op basis van vergoedingen wanneer ik een bezoeker doorstuur naar een camera webwinkel. Op de camera webwinkel koop je een camera of ander product en als blijkt dat ik jou heb doorgestuurd, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Verandert de prijs voor jou na het bezoeken van onze website? Nee, de prijs die de webshop biedt blijft hetzelfde en wordt dus niet hoger omdat je via onze website komt. Het is de webshop die een klein percentage van hun winst uitkeert aan mij. Het is de bedoeling dat jij als bezoeker er alleen maar voordeel uithaalt door geïnformeerd de juiste webshop, met de laagste cameraprijzen te bezoeken.

Nadruk op informatie verschaffen

Het internet staat vol met lovende teksten over camera’s en verkooppraatjes om er maar voor te zorgen dat je uiteindelijk met het duurste model naar huis gaat. En meestal heb je dat dure model helemaal niet nodig. Uiteraard vang ik meer geld als jij een dure camera aankoopt en dat is leuk, maar ik heb er niets aan als je vervolgens het idee hebt dat je in het o’tje bent genomen. Het is voor mij veel waardevoller om goede informatie te verschaffen en jou handvatten te bieden. Ik ben bezig om tools te produceren zodat het voor jou nog makkelijker wordt om de perfecte fotocamera, videocamera, drone of lens te vinden.

De missie

De missie van CameraDeals is heel simpel: de bezoeker helpen een camera te vinden die bij hem of haar past, hen te voorzien van volledige informatie over de camera en vervolgens door te sturen naar de webshop met de voordeligste prijs. Hierbij dienen artikelen en blogs als aanvullende informatie. CameraDeals wil een autoriteit worden en zijn op het gebied van camera, lenzen en accessoires informatie en prijsvergelijking.

Prijsvergelijking

Deze website maakt gebruikt van speciale ‘price scrapers’ die de meest recente prijzen van de camerawinkels ontvangt. Om de paar dagen worden de prijzen ge-update en aangepast indien nodig. Uiteraard kan het altijd zo zijn dat een prijs wordt verhoogd of verlaagd vóórdat wij een update hebben doorgekregen. De prijs die de camerawinkel vermeld is altijd de juiste. Mocht het zo zijn dat je een verkeerde prijs tegenkomt op deze site, dan wordt deze meestal binnen een paar dagen aangepast.

Veiligheid

Het aanschaffen van een camera kost wat en natuurlijk wil je zeker weten dat je niet te veel betaald en je de camera ook daadwerkelijk ontvangt wanneer je deze online hebt gekocht. De camera webwinkels die wij bespreken en meenemen in prijsvergelijkingen op deze website hebben alle een Europees certificaat voor veilig shoppen. Zo ben je er zeker van dat je altijd bij een betrouwbare webshop terecht komt. Lees meer over waar je op moet letten wanneer je een nieuwe camera koopt of over het online aanschaffen van camera’s in ons speciale artikel. Mocht je iets missen op de website, op- of aanmerkingen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar info@cameradeals.be

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0